Kauppakeskus IsoKristiina sijaitsee Lappeenrannan ydinkeskustassa ja se on 20 vuoden aikana vakiinnuttanut asemansa Kaakkois-Suomen johtavana kauppakeskuksena. Sadan kilometrin etäisyydellä IsoKristiinasta asuu noin 400 000 suomalaista.

IsoKristiinan asemaa vahvistaa entisestään Venäjän rajan läheisyys. Pietarissa on noin 6,5 miljoonaa asukasta vain kahden tunnin ajomatkan päässä. Moni heistä matkustaa Lappeenrantaan ostomatkalle ja vapaa-ajanviettoa varten.

IsoKristiinaa laajennettiin ja uudistettiin juuri perusteellisesti ja hanke valmistui syksyllä 2015. IsoKristiinassa on laadukkaat päivittäistavarakaupat, kahvila- ja ravintolatoimijoita, monipuolinen erikoiskaupan tarjonta sekä runsaasti palveluja, kuten elokuvateatteri ja kuntosali. IsoKristiinan erikoisuus on, että kauppakeskuksen sisälle sijoittuu kokonaisuudessaan Lappeenrannan kaupunginteatteri.

Tässä kauppakeskuksessa tarjolla myös promootiopaikkoja / pop up -liiketilaa / käytävämyyntipaikkoja. Tutustu tarkemmin: cityconmedia.com

Brahenkatu 3-7, 53100 Lappeenranta


Ota yhteyttä:

Mia Halttunen Web

Mia Halttunen

Senior Leasing Manager

0207664471


Kohteen kotisivut

www.isokristiina.fi